Witam.Od jakiegoś czasu czytam złomnika i zacząłem uważać żelazo.Sam zapragnąłem mieć jakiegoś pięknego jaktajmera .Auto ma nie być tylko furą na niedzielę i do przejażdżek do klubokawiarni na bajaderkę.Szukam jakieś dobre żelazo ,którym jeździłbym aż koła odpadną i za ,które nie musiałbym za wiele dopłacić po sprzedaniu Clio ,które okazało się planowo postarzanym produktem i ,którego mi współczujecie ( auto-peugeot-206-czy-clio-ii-vt70624.htm#p412686 ; do-50k-do-wozenia-dzieci-diesel-czy-benzyna-vt71704-15.htm#p421231)
Przypadł mi do gustu Opel Manta B.Kultowe auto w Niemczech i Holandii ,które spotykane było pod klubami grającym muzykę happy hardcore.
Przy budżecie do 13 tys. zł (łącznie z opłatami po sprowadzeniu) udało mi się znaleźć to :[link do AutoScout24 wygasł] Szkoda ,ze nie ma reflektorów tak jak wersja GSi . Mam taki dylemat ,że podoba mi się jeszcze styl vintage ,w którym jest Manta A .[link do AutoScout24 wygasł] .Ta Manta A to można by rzec taki euro muscle car , z pojemnością silnika do 2.0. Podoba mi się zarówno styl vintage jak i happy hardcore . Co Byście poradzili ? Którą Mantę lepiej wziąć ?
Jeśli ja miałbym wybierać to wziąłbym Mantę 74'. Natomiast jeśli stać by mnie było na kolejne auto którym jeździłbym bezawaryjnie to szukał bym W201 lub W124 w wąskiej listwie Wiem że pełno tego typu aut jeździ po naszych dorgach ale dobrze utrzymany egzemplarz przyciaga spojrzenia
Z duszą to jedno, ale też ma być mało awaryjne jak rozumiem? Może jakiś stary Japończyk? Komfortowe, dobre, solidne. Jak do niedawna miałem mazdę z lat 80 to w zasadzie jeździłem tylko do Japan Auto u siebie w Miedzylesiu tylko na przeglądy, zer oawarii. Ewentualnie opcja nr dwa – jak nei Japończyk to stary Niemiec, jakaś klasyczna BMKa albo Merc. A już zupełnie poza zasięgiem finansowym w polskich warunkach – stary Ford Mustang.
Szukasz samochodu do XXX zł? Przeczytaj koniecznie! Jesteś na tym forum pierwszy raz? Szukasz porady co kupić do wybranej przez Ciebie kwoty? Użyj wyszukiwarki! Może znalazła się już odpowiedź na dręczące Ciebie pytanie, a Ty zaoszczędzisz swój czas! Dbaj o forum i ...
Toyota Hilux Rugged X, Rogue i Rugged Przez 50 lat osiem generacji Toyoty Hilux budowało reputację tej niezniszczalnej terenówki. Teraz za jej modyfikację zabrała się Toyota Australia, oferując specjalne wersje Rugged X, Rogue i Rugged. Hilux najnowszej ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.