Jakies dostawcze auto...

20 Lip 2008, 11:48

Witam. Poszukuje auta do firmy. Branza to ogrodzenia, wiec potrzebuje skrzynie ok 3metrow. Najlepiej zeby z tylu mial podwojne kola zeby wytrzymal ok 1500kilo nawet do 2,. Co byscie mi zaproponowali??
cichinho
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Straszewo

20 Lip 2008, 19:06

w jakiej kwocie ?
polecałbym rozejrzeć się w sprinterach lub lt'kach maxach.
u
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: gdynia

21 Wrz 2008, 22:12

co polecacie w cenie do 10 tyś, max 15... chodzi mi o samochód do usług kurierskich... żeby w razie czego przewieźć coś i większego... począwszy od jakiś paczuszek po paczki... DMC to 3,5 T. paka oczywiście zabudowana, najlepiej MAX, dobrze by było gdyby to był diesel... no i w dobrym stanie... jak coś mi przyjdzie na myśl to dopiszę...

pozdrawiam...

p.s.
tzw. kaczki odpadają... myślałem jak na razie o Renault Kangoo, ale jak będzie coś większego to co wtedy?
Fiat Siena 1999 r., 1.2 75 KM PB/LPG
andrzejau
Początkujący

Miejscowość: Ostrów Mazowiecka

27 Sie 2012, 14:49

wg mnie w tej cenie to transit jest większy ale i wytrzymały !!!
Badysław
Początkujący

03 Sty 2013, 10:26

Transit to dobry wybór,ale i co do sprinterów to także nie można im niczego zarzucić. Do kwoty 15 tyś zł jako samochód kurierski będziesz miał dosyć szeroki wy7bór z tego zakresu.
Savro
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Auto: BMW M3
Paliwo: Benzyna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Kierowco, uważaj na pracowników drogowych
    Okazuje się, że bycie pracownikiem drogowym nie należy do najbezpieczniejszych sposobów zarobkowania. Poważne zagrożenie dla tych osób stanowią… kierowcy, którzy ignorują ostrzegawcze oznakowanie ...