Z życia...widziałem dużo poważnych wypadków i w mercedesie wszyscy przeżyli...wiadome jak jest czołówka z TIR-em przy dużej prędkości to nic nie pomoże, ale mówię o znajomych, a np. w BMW to już sytuacja wygląda gorzej. To moje zdanie.
Hm, wróćmy do tematu... Ja bym wybrał się Chryslerem, Grand Voyager najlepiej.... Dużo miejsca na sprzęt fotograficzny, zwłaszcza jeśli się siedzenia schowa w podłogę...
Ale od znajomych słyszałem, że są awaryjne, dwóch kumpli mają z silnikiem diesela, jeden nowy model, drugi stary model...ponoć bardzo awaryjne
Pozdrawiam
Turbodoładowany, benzynowy silnik 1.6 DIG-T 163 KM Nissan rozszerza ofertę cenionego modelu Qashqai o wersję z zaawansowanym silnikiem benzynowym DIG-T 163. Nowy, czterocylindrowy, turbodoładowany silnik 1.6 jest zgodny z rygorystyczną normą emisji spalin EURO 6 i zapewnia ...
Pojechalbym Polonezem... Pamietam jak dzisiaj moją podroz Passatem z 89 r. na 200km. musialem poduszke pod du*e podkladac... Nie to co Polonezik, siedzenia wygodne, zawieszenie tez niczego sobie, 90 w trasie i Heja
Pewnie, to tylko taki stereotyp glupi, ze Polonezy i duze fiaty są awaryjne... Tak naprawde na swojego wydalem 300 zł w ubieglym roku(nie licząc benzyny)...
Myślę, ze Volvo da rade, o ile cos w elektryce nie walnie i nie uwiezi cie w srodku auta
Draakul napisał(a):tak, szczególnie tym z dieslem VM, może do Świecka byś dojechał
Hm... a po co miałbym jechać do Świecka?? Jest tam coś ciekawego?? Za miesiąc będę kupował Grand Voyagera '07, bo kilku znajomych go ma, a do tego promocja teraz jest w salonie, obniżyli na £25,000. A jeśli już, o ile ktokolwiek pamięta i widział w galerii mój Road Trip po Szkocji, w tym roku planuję Road Trip po Francji. Tak więc jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to we wrześniu zobaczycie kolejną relację z podróży Pozdrowionka
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.