Witam jakim spefyfikiem moge usunac naklejki z mojego auta, zeby lakier sie nie odbarwil ? oraz jak usunac z przedniej szyby naklejke z poprzednimi nr rejestracyjnymi auta?!
A o jakich naklejkach mowa? Takich reklamowych? Tą z szyby radziłbym delikatnie spróbować oderwać, choć wiem że ona może sie zacząć rwać trzeba na spokojnie, powoli... trochę sie trzeba natrudzić.
są specjalne preparaty nawet do usuwania naklejek, nie pamiętam nazwy, ale występują na pewno choćby w castoramach czy innych podobnychsklepach budowlanych. Myśle, że dadzą rade
Chevrolet Corvette C1 Zupełnie inne oblicze ma natomiast Corvette C1. Pierwsza generacja legendarnego sportowego Chevroleta była dostępna wyłącznie ze zdejmowanym dachem. Miała być odpowiedzią na brytyjskie i włoskie kabriolety importowane po ...
Hybryda do ostrej jazdy - Lexus RC 300h F Sport Nadchodzą ciężkie czasy dla miłośników ostrej jazdy – coraz więcej krajów zapowiada wprowadzenie ograniczeń dla samochodów z napędem konwencjonalnym. Są jednak samochody, które łączą ekologiczny ...
ale wy gadacie glupoty sluchaj naklejki normalnie pozrywaj i klej ktory ci zostanie zmyj nitrem lub benzyna ekstrakcyjna daje sobie glowe uciac ze lakier nie zejdzie no chyba ze malowany olejna a co do naklejki na szybie to usywa sie ja nozykiem tylko samym ostrzem bez raczki i pozostalosni nitrem zmyj i to jest najlepszy i jedyny sposob na to wszystko
Lub domowy sposób spirytus 95% elegancko schodzi. Jeśli jest lakier to nie powinno nic uszkodzić. Najlepiej potem przemyć na czysto wodą. Naklejkę z szyby można dodatkowo podgrzać suszarką lepiej się odrywa i to w całości
Jeżeli przy ewentualnym lakierowaniu dodali odpowiednią lub większą ilość utwardzacza to ścieraj nitrem. Jeżeli lakier jest fabryczny to nie powinieneś się o nic martwić. Ja zawsze zdzierałem ile mogłem, a potem leciałem nitrem i nie miałem porblemu. Eweeeeeeeeentualnie opalarka/suszarka. Ale to już jak chcesz .
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.