09 Sty 2012, 18:23
Generalnie cięzko teraz kupic auto z sekwencją ,,, bo nikt nie sprzedaje dobrego auta które jezdzi za grosze ,,, na tle PB
ale fiata coupe naprawde w tej kasie dasz rade kupic
ja ostatnio oglądałem 2.0 Turbo za 7000 i był w bardzo dobrym stanie , drugi wlasciciel , 120 tyś przebiegu
więc może warto
z tym że z lpg prosciej kupic celice V niż VI
jesli ma byc to sportowy japonczyk to odczekaj i dozbieraj 3 tysiące , obiecuje zadowolenie bo sam takiego posiadałem ze zdejmowanym dachem , mówie o toyocie mr2 mk2
pozbyłem się bo miała 2 miejsca aczkolwiek auto pali tak mało , że gazu nie zakładaj ,,,
jest orginalny i osobiscie miałem z nienajsilniejszym bo 175 konnym 2 litrowym silnikiem , ale warto
najwiekszy plus , to ten dlakturego ja sie toczyłem tym tzn nigdy nie spadnie z ceny , jak cos to wzrośnie , autko ma tylny napęd , wiec jesli masz zamiar kiedys kupić sportowego japończyka to polecam ...
generalnie co pół roku zmieniam pojazd więc się nieco najezdziłem i uważam że nie ma co sie napalać na japończyka z przednim napędem ... zwłaszcza że np vti w hondzie dużo prosciej zepsuć pałując go niż wersje 90 czy 70 konną