Mam w swoim golfie jasna tapicerke i niestety troche przybrudziła mi sie podsufitka-niezbyt ładnie to wygląda.Czy wiecie może czym moge to wyczyscic?? Proszę o jakies rady. MOze pojechac na myjnie samochodowa.
Sam prałem tapicerkę (ciemna) w aucie. Stosowałem płyn lub proszek odplamiacz Vanish. a potem trzeba dobrze wysuszyć. W myjni też mogą oczyścić tapicerkę i podsufitkę, jeśli to możliwe. Na pewno są różne środki do mycia elemntów auta.
kardio napisał(a)::D Sam nie kombinuj, bo tylko zacieków narobisz, a fachowcy od prania tapicerki wyjdą z "nerw" na taki widok. Odżałuj grosz i na karcher.
Co to w ogóle jest? Czy fachowcy od mycia auta wyjdą z nerw? Myjnia samochodowa po to jest, żeby samochód był całkowicie czysty i przyjemny.
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Jak naprawić uszkodzenie przedniej szyby w samochodzie od kamienia? W wielu przypadkach uszkodzenie przedniej szyby w samochodzie spowodowane uderzeniem kamienia można naprawić. Naprawa ta polega na oczyszczeniu uszkodzonego miejsca i zaaplikowaniu specjalnego wypełniacza w postaci kleju ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.