Jasna tapicerka - jak wyczyscic.

28 Sie 2007, 15:05

Witam.

Mam w swoim golfie jasna tapicerke i niestety troche przybrudziła mi sie podsufitka-niezbyt ładnie to wygląda.Czy wiecie może czym moge to wyczyscic?? Proszę o jakies rady. MOze pojechac na myjnie samochodowa.

Poradzcie.

dziex :lol:
scofield
Nowicjusz

Miejscowość: df
  • 28 Sie 2007, 17:26

:D Sam nie kombinuj, bo tylko zacieków narobisz, a fachowcy od prania tapicerki wyjdą z "nerw" na taki widok. Odżałuj grosz i na karcher.
    ...czy wypada tak napadać...?
    kardio
    Początkujący

Miejscowość: Chrobrego.

28 Sie 2007, 20:07

Sam prałem tapicerkę (ciemna) w aucie. Stosowałem płyn lub proszek odplamiacz Vanish. a potem trzeba dobrze wysuszyć. W myjni też mogą oczyścić tapicerkę i podsufitkę, jeśli to możliwe. Na pewno są różne środki do mycia elemntów auta.

Pozdro :wink:
    Tiguan
    Zaawansowany
    Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków

28 Sie 2007, 20:11

kardio napisał(a)::D Sam nie kombinuj, bo tylko zacieków narobisz, a fachowcy od prania tapicerki wyjdą z "nerw" na taki widok. Odżałuj grosz i na karcher.

Co to w ogóle jest? Czy fachowcy od mycia auta wyjdą z nerw? Myjnia samochodowa po to jest, żeby samochód był całkowicie czysty i przyjemny.
    Tiguan
    Zaawansowany
    Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków

29 Sie 2007, 08:04

No dzieki panowie skocze na myjke i popytam co da się z tym zrobić.

A jak myślicie poradza sobie z tym na tyle aby wyglądało to przyzwoicie?(znaczy zeby nie wyglądało :]) bo qrde nieładnie to wyglada:{
    :arrow: :wink:
    scofield
    Nowicjusz

Miejscowość: df