REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
hakemene napisał(a):u mnie jest tak ze normalnie przed odpaleniem auta mam przelaczone na gaz i miga lampka od gazu i dop chwile pozniej jak sie rozgrzeje troszke to przelaczana gaz(zima to tak ok 300-500m musze przejechac powiedzmy)
hakemene napisał(a):mam jeszcze jedno pytanko, napisze tutaj zeby nie zakladac nowego tematu
mam auto z niemiec i tam tez byla zakladana instalacja lpg, gdzie moge zlozyc wniosek o wydanie duplikatu na butle ? butla firmy STAKO
djkranc napisał(a):butle sprzedawane na rynek inny niż Polska nie posiadają odbioru TDT który jest wymagany w naszym kraju, także wyrobienie duplikatu paszportu nic nie pomoże, trzeba wymienić go na nowy.
Piotrek123 napisał(a):Kupiłes auto zarejestrowane juz w PL? czy montaż był w DE i teraz przerejstrujesz? jesli masz wbite w niemieckich dokumentach to musisz przetłumaczyć. Chyba będzie czekac CIe wymiana butli, żebyś dostał paszport -bo to w urzędzie jest dla nich najwazniejsze.
djkranc napisał(a):na pewno wymiana zbiornika cie czeka, jeżeli chodzi o dokumenty to jak kolega pisał już powinieneś przetłumaczyć dokumenty nowy paszport zbiornika i powinnobyć ok, gorzej jak nie masz nic w niemieckich dokumentach na temat LPG
Forumowicz napisał(a):Nie homologacji, tylko paszport zbiornika. Pewnie Twój stracił ważność 0 po 10 latach. I teraz konieczna jest legalizacja. W słupsku jest siedziba stako, producenta zbiorników, dlatego obstawiam zbiornik.