Hej, chciałem się dowiedzieć jak wygląda jazda testowa tzn. czy za to się płaci, na jaki czas dostaje się auto, czy dostanie samochód każda osoba posiadająca prawo jazdy. Czy są jeszcze jakieś wymogi do spełnienia aby otrzymać auto.
Podbijam temat. Mam zaproszenie do Hyundaia i KIA w Krakowie, zastanawiam się co w przypadku np stłuczki? Na pewno auta mają AC, ale czy nie podpisuję jakiegoś papierka że w przypadku jakiegoś nieszczęśliwego wypadku poniosę koszta?
Nie. To by odstraszało potencjalnych klientów. W przypadku kolizji szkoda idzie z AC takiego pojazdu i martwi się tym deal samochodowy. Po d... dostaje też pracownik, który z Tobą jedzie. Ty jako klient, za nic nie odpowiadasz (oczywiście, jak wymusisz pierwszeństwo, to mandat od policji jako kierowca dostaniesz).
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Zmiany w przepisach Od dnia 5 grudnia 2020, w życie wchodzą zmiany w przepisach dotyczących kierowców i właścicieli samochodów. - Tablice rejestracyjne / miejsce na pieczątkę podczas OBT / Prawo Jazdy / rejestracja pojazdu.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.