Witam. Zacznę od tego że jestem zielony w tym temacie. W mojej astrze f lewy przedni głośnik gra tragicznie w porównaniu do innych, kompletny brak wysokich tonów. Wymieniłem głośnik i radio a problem pozostał. Lewy tylny działa w porządku.
prawdopodobnie gdzieś kable się stykają, najszybciej w twoim przypadku będzie pociągnąć nowy kabel po wcześniejszym sprawdzeniu ''na krótko'' czy coś się zmieniło
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Witam! Podpinam się w mojej Audi 80 też głośniki z przodu raz graja dobrze raz wcale. Zazwyczaj kiedy wjadę w jakąś dziurę jeden z głośników przestaje grać i słychać tylko szum albo nic. Pozdrawiam
Najczęściej problem jest na końcu kabla z jednej strony przy głośniku lub przy samym radiu. Czasem potrafi pojawić się między drzwiami samochodu, a nadwoziem.
Żyły w kablu można sprawdzić na przejście to na pewno już da jakiś pogląd a jak mamy możliwość to puścić zastępczy kabel do głośnika który szwankuje i wtedy sprawdzić jak gra.
Renault Supercinq Baccara Baccara to superwyrafinowana wersja Renault Supercinq: skórzana tapicerka i kierownica pokryta skórą, dopasowane wnętrze w beżowych tonacjach, gałka dźwigni zmiany biegów pokryta czarną skórą, ...
Jak bezpiecznie parkować przed i po świętach oraz podczas wyprzedaży? Tłok na parkingach przy centrach handlowych i supermarketach to częste zjawisko przed świętami po nich oraz przy takich okazjach jak Black Friday czy Cyber Monday. Nikt nie chciałby ucierpieć i kolizja podczas tego typu dni ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.