Witam. Mam mały problem z wyborem auta. Tyle się o nich naczytałam i nie wiem, które wybrać. Chcę używane (rocznik od 2002) i niedrogie Fabia, Citroen c3, bravo, punto, fiesta, peugeot 206, rover 25 lub 214 czy corsa? Które polecacie?
Bravo jakoś tu nie pasuje to zestawienia, pierwsza generacja za stara, a druga za nowa ale do rzeczy. Osobiście zastanowiłbym się głębiej nad fabią i corsą - może nie są królami bezawaryjności, ale w większości przebijają pozostałe. A nie myślałeś o ibizie, polo albo almerze?
Ostrożność nie jest tchórzostwem.
Lekkomyślność nie jest bohaterstwem.
Almera, almera wszyscy mówią mi o tym autku. Fakt - nawet ładne i ponoć dobre, ale dla mnie trochę za duże Ibiza - fajna, ale tak dużo jej wszędzie :/ Polo - super, ale na to, które mi się podoba, mnie nie stać Ale pomyślę o tych propozycjach
Fabia to to samo co polo czy ibiza jeśli chodzi o podzespoły i części. Mam fabię od 2003 roku i nie miałem okazji odwiedzać serwisu na dłużej niż godzinę;) Ogólnie jestem bardzo zadowolony z tego auta.
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Jak dobrze się ubrać prowadząc samochód? - dobrze ubrany kierowca Strój kierowcy ma duże znaczenie dla bezpieczeństwa jazdy. Nieodpowiednie buty, zsuwająca się na oczy czapka czy maseczka, kurtka krępująca ruchy - to wszystko może utrudniać prowadzenie pojazdu. Nieodpowiedni strój ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.