Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
galax28 napisał(a):Hej
tak na poczatek :
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]
galax28 napisał(a)::) no avensis tez ci moge polecic bo moj ojciec juz 6 rok jezdzi, tylko tankuje i jazda, oczywiscie wymienia wszystko na czas oleje filtry itd ale ogolnie polecam, trwale samochody i niezawodne, niestety nie wiem jak jest a automatyczna skrzynia biegow wiem ze to wygoda ale ja preferuje manual a moze cos takiego :
kon146 napisał(a):Może Leganza. Duze wygodne auto. Jest ich mało i za 10000 kupisz ładne autko.
Vermin napisał(a):BMW 3/5/7. Lexus LS400 GS300. Subaru impreza? Opel omega? Ford scorpio? Ostatecznie Mitshubshi galant ale tak fajny jak reszta nie jest .
napoleon napisał(a):A mnie zastanawia chęć zmiany auta, chyba że to już klęka . Myślalem ze te silniki 1.8T to dobre jednostki, a do 10000 chyba ciężko będzie ćoś sensownego i lepszego wyrwac. Ale skoro juz to może Hyundai Sonata, Chrysler Sebring, Volvo s40/v40, Lancia Lybra- świetne diesle.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki VOLKSWAGEN. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne VOLKSWAGEN