Tata ma passata b3 i ma 60% zniżki, ja jako współwłaściciel (26 lat i 6 lat prawko ) jestem wpisany w dowodzie rejestracyjnym. W związku z tym że tata jeździ tym samochodem ja kupiłem fiata 126p. I tu moje pytanie. Chce zarejestrować na siebie tego malucha i czy będę miał te 60% zniżki?
nieto3 napisał(a):Chce zarejestrować na siebie tego malucha i czy będę miał te 60% zniżki?
Możesz mieć. Od kiedy jesteś wpisany jako współwłaściciela Passata? Mogą Cię już nie obowiązywać zwyżki za wiek i każdy rok jako współwłaściciel Passata liczył Ci się do zniżek.
Jeśli jesteś współwłaścicielem ileś tam lat, np. 6, czyli tyle, ile posiadasz prawo jazdy to na bank masz już swoje zniżki. Zobacz co jest napisane na ostatniej polisie Passata w polu z informacją o zniżkach. Zniżki bonus-malus zwykle naliczane są proporcjonalnie - 10% każdego roku. Chyba, że przeskrobałeś coś w tym okresie
Honda silniki K20 / K24 Cztery cylindry w układzie rzędowym. Pojemność: 2 do 2,4 litra. Zalety: relatywnie duża moc. Wyprodukowane przez Hondę motory K20 / K24 zasłynęły dzięki systemowi zmiennych faz rozrządu VTEC i do tej pory mają zwolenników ...
Tuningowany Lexus LC 500 na SEMA Show w Las Vegas Wyścigowa wersja Lexusa LC 500 powstała na bazie prototypu. Auto zadebiutowało wczoraj na targach Specialty Equipment Market Association w Las Vegas. Ma nadwozie o zoptymalizowanej aerodynamice, sportowe zawieszenie, hamulce, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.