Okazało się, że jeździłem kilka razy bez płynu chłodniczego. Potem musiałem wymienić alternator na inny i pomogło. Gdyż coś pobierało prąd Czy oprócz alternatora mogło się coś stać?
Od tego czasu czuje mrowienie na pedale gazu(przyspieszenia) Auto to - opel astra kombi z 1990 roku.
Alternator nie ma nic wspólnego z płynem chłodniczym. Sam jazda bez płynu chłodniczego grozi zatarciem silnika, a to czy nie doszło już do jakiejś degradacji to ciężko stwierdzić.
Jak wciskam pedał przyspieszenia- to wtedy czuć jakby samochód był na wyższych obrotach. Kiedy mam włączone radio, to wtedy słyszę jakby samochód był głośniejszy od przyspieszenia, a prędzej samochód był cichy. Po prostu kiedy wcisnę ten pedał- to czuć jakby samochód miał większy wysiłek
Jazda latem na zimówkach to zły pomysł Możesz nie być tego świadomy, ale pewnie w Twoim kręgu znajomych czy sąsiadów znajdzie się ktoś, kto jeździ na oponach zimowych. A może robisz to właśnie Ty? Czy warto tak ryzykować? Nie każda opona potrafi zapewnić ...
35 lat legendy - Toyota Celica Toyota Celica zadebiutowała w latach 70. i od razu stała się benchmarkiem dla sportowych samochodów. Przez 35 lat na rynku pojawiło się 7 generacji modelu, które biły rekordy sprzedaży. Sportowa Toyota stała ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.