Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Urwana świeca zapłonowa NGK przy próbie odkręcenia Witajcie, dopadł mnie problem urwanej świecy NGK chciałem wymienić wczoraj świece w moim Voyagerze z silnikiem 3.3 i w tylnej głowicy środkowa świeca została ukręcona. Pozostałe dwie odkręciły się bez większych problemów ...
Witam serdecznie użytkowników tego forum Obowiązkiem jest przywitać się najpierw ze wszystkimi dlatego tak też czynię. Forum bardzo mi się spodobało i jako laik motoryzacyjny zdążyłem już zdobyć trochę nowej wiedzy. Obecnie poszukuję nowego auta dlatego tym bardziej skorzystam z zawartych tutaj rad i podpowiedzi. Pozdrawiam~
Witam. Jestem tutaj nowy i chciałbym się przywitać. Mamm nadzieję, że pomożecie koledzy wybrać mi dobre auto z linków, które umieszczę na forum pozdrawiam.
Witam, jestem tu nowy. Bardzo podoba mi się to forum, bardzo przydatne i pomocne. Jeśli będę mógł pomóc rozwiązać jakieś problemy motoryzacyjne to na pewno pomoge.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.