Volvo S90 - pierwsza publiczna prezentacja Pierwsza publiczna premiera najnowszego Volvo S90 odbędzie się podczas targów motoryzacyjnych NAIAS w Detroit. Stany Zjednoczone są dla szwedzkiej marki bardzo ważnym rynkiem zbytu, a miejsce premiery luksusowego sedana jasno ...
Toyota Celica Supra Toyota Celica Supra została wyprodukowana w 1983 roku. Wielu uznaje, że jest to jeden z najlepszych modeli sportowego auta, który wyszedł spod szyldu Toyoty. Samochód ten zdobył wiele nagród i wyróżnień ...
Witam, Jako nowy użytkownik pragnę wszystkich gorąco przywitać. Mam nadzieję że nie tylko będę czerpał wiedzę z Waszego forum, ale również postaram się coś dać od siebie Pozdrawiam Piotrek
Witam mam na imię Kacper i mam 21 lat. Myślę że dzięki temu forum znikną moje dylematy co do kupna samochodu, postaram się również podzielić swoimi doświadczeniami . Pozdrawiam.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.