Witam was wszystkich serdecznie, jestem pewno jedna z nielicznych kobiet na forum, ale zamierzam nie tylko szukac pomocy, ale tez wam pomoc. Gorąca was wszystkich witam
Toyota silniki 1JZ-GTE i 2JZ-GTE Sześć cylindrów w układzie rzędowym. Pojemność: od 2,5 do 3 litrów. Zalety: dostępność i dobry potencjał do tuningu. Silniki Toyoty z rodziny JZ zyskały już status legend. Solidny żeliwny blok jest w stanie ...
Jak działa elektryczne lusterko fotochromatyczne / elektrochromatyczne Lusterko fotochromatyczne sterowane elektronicznie nazywamy też elektrochromatycznym. Takie lusterko przyciemnia się dzięki czujnikowi który sprawdza natężenie światła docierającego do powierzchni odbicia lusterka. ...
Również chciałbym wszystkich powitać Jestem na forum nowy, mam nadzieję że będziemy się wszyscy dogadywać Nie raz będę pisał i prosił o pomoc, a i nie raz spróbuję pomóc bo jestem po szkole mechanicznej Pozdrawiam!
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.