Ubezpieczenie samochodu OC z promocją zwrotu 130zł Bezpieczeństwo na drodze jest niezwykle istotne, niezależnie od tego, czy jesteś doświadczonym kierowcą, czy dopiero zaczynasz swoją przygodę z jazdą samochodem. Wiedząc, jak ważne jest zabezpieczenie swojego pojazdu i wszystkich ...
Lexus LX - potężny, luksusowy samochód terenowy To największy i najbardziej luksusowy model w gamie SUV-ów Lexusa, którego długość to 5065 mm, a szerokości wynosi 1980 mm. Wielki jest również bagażnik auta, który pomieści 701/1276 l. Pod maską ...
Witam! Przy zmianie tylnych kol wulkanizator pokazał mi ścięte opony id strony wewnetrznej. Sprawdziłem wszystkie kola mala poziomica i po prostu tragedia. Latem jadac ponad 100km/h samochód ściąga na bok (opony letnie są szerokie), natomiast jadac tyle samo na zimowych kolach samochód pędzi jak strzala( opony węższe od letnich). Najgorzej jest jechac na oblodzonej drodze bo przez krzywe kolo samochód tak ściąga w bok ze masakra. Licznik pokazuje 120 tys km jednak musial być sporo cofnięty skoro juz trzeba bylo wymieniać sprężyny bo jezdzac prawie dotykal drogi. Czy ktos wiesz w czym próbkę? Czy trzeba zmienić osie?
Witam wszystkich, mam na imię Mirka i właśnie rozważam zakup swojego pierwszego samochodu. Zaplanowałam nawet, że wezmę w tym celu pożyczkę. Jaki model będzie najlepszy dla kobiety dojeżdzającej 20 km do pracy? Cena do 20 tys
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.