dopiero wczoraj znalazłem to forum a to dziwne bo w motoryzacji siedzę już kilkanaście lat gdybyście mieli jakieś pytania albo problemy z pickupami a w szczególności Fordem Rangerem - służę pomocą mam takie żelazo i trochę z nim już przeszedłem
Mazda CX-5, nowa generacja modelu W środę czyli w przeddzień salonu w Los Angeles, Mazda zaprezentowała zupełnie nową generację modelu CX-5. Ten kompaktowy SUV w 2012 roku dał początek nowej, wielokrotnie nagradzanej gamie modelowej marki, wykorzystującej ...
Dacia Duster 2018 - komfort i terenowe właściwości Nowa Dacia Duster zaprezentowana po raz pierwszy na wrześniowym Salonie Samochodowym we Frankfurcie zaprezentowała całkowicie zmieniony design nadwozia i zaprojektowane od nowa wnętrze. Jest połączeniem komfortu i terenowych ...
Dzień doberek, zgodnie z zasadami witam szanowne grono użytkowników i mam nadzieję pomóc w jakimś temacie (jeśli będę potrafił) oraz otrzymać pomoc na temat, w którym się nie orientuję
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.