Uwaga Dziecko! Początek roku szkolnego Standardowo od 1 września na przejściach dla pieszych pojawia się więcej dzieci w tym roku będzie to od 3 września kiedy to zaczyna sie pierwszy dzień szkoły. Wiele z nich będzie samodzielnie pokonywać drogę z domu do szkoły ...
Radykalne coupe o czterech obliczach - Lexus RC Od oszczędnego, luksusowego coupé, przez sportowe auto z legendarną V-ósemką, po torowego potwora – żaden inny samochód w ofercie Lexusa nie ma tyle twarzy, co Radical Coupé, czyli RC. Sprawdzamy, ...
Witam. Marek z Krakowa. Miło mi wstąpić w Wasze szeregi. Szukam odpowiedzi na kilka pytań do mojego Puga i chciałem poszukać tutaj. Mogłem anonimowo ale to by było nie w porządku Pozdrawiam wszystkich
Siemano, jestem tu nowy! Alek z Nowego Sącza, fan niemieckich autek. Planuję zakup czegoś nowszego, wiec chętnie posłucham, co się najlepiej sprawdza tak do 20tys zł.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.