Hej, w końcu udało się znaleźć sensowne forum samochodowe. Przyznam szczerze, ze dopiero na poważnie zaczynam swoją przygodę z samochodami i liczę na waszą pomoc
Jako nowicjusz witam i pozdrawiam wszystkich uczestników Forum. Proszę jednocześnie o wyrozumiałość jeśli popełnię jakąś gafę publikując ewentualne zapytanie w niewłaściwym segmencie bądź je powielę ... Szerokości !!!
Audi A3 numerem jeden w klasie samochodów kompaktowych W tegorocznej edycji plebiscytu AUTO BILD-Design-Award, czytelnicy tego popularnego magazynu motoryzacyjnego uznali nowe Audi A3 za najatrakcyjniejsze auto w klasie małych i kompaktowych samochodów. W plebiscycie o ...
Witam wszystkich Jestem tu nowym uczestnikiem tego forum Posiadam samochód Kia Rio 4 wersja L z silnikiem 1.2 DPI 84 KM ( rocznik 2022 ) jeśli ktoś z Was posiada taki samochód to zapraszam do wymiany zdań odnośnie tego samochodu Pozdrawiam
Dzień dobry Chciałem się przywitać. Jestem nowym użytkownikiem - chociaż zarejestrowałem się jakiś czas temu i do tej pory tylko czytałem. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.