Cześc jestem tu też nowy i potrzebuje sprzedać swoje częśći może ktoś potrzebuje koło zapasowe na mazdę 3 tez mam inne częśći w moichostach jeżeli ktoś jest zainteresowany to proszę dzwonić pod ten numer 698 572 452
Skrobaczka do szyb samochodowych Skrobaczka do szyb to narzędzie niezbędne dla każdego kierowcy, który zimą, podczas mrozów parkuje swoje auto na zewnątrz. Przydatna jest także zmiotka, a dla mniej cierpliwych odmrażacz lub mata antyszronowa ...
Jestem nowy na tym forum i bardzo się cieszę, że mogę się z wami dzielić i uczyć się od was, ponieważ wiem, że jest mnóstwo porad i wiedzy, które warto poznać od nas wszystkich
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.