Witam serdecznie forumowiczów:) Na wstępie chcę powiedzieć, że będe posiadaczem dodge journey 3,6 v6 z 20217r. z USA i proszę o kontakt z osobami, które pomogą mi sprawdzić co w tym aucie powinno być, co powinno działać i jak ? Pozdrawiam wszystkich jeszcze raz i szczęśliwego nowego roku
Dobry dzionek, wszystkim, jestem posiadaczem prawdziwej Włoszki, czyli Alfy 147 z silnikiem 1.9 jest troszkę kapryśna, ale wszystkie Włoszki takie są . Pozdrawiam wszystkich i wszystkiego najlepszego w nowym roku
Cześć wszystkim, jestem nowy na forum i chciałbym się przywitać!
Jednocześnie chciałbym prosić Was o pomoc. Szukam specjalisty od Mini z 2016 roku, z silnikiem B36A15A. Jeśli ktoś ma jakieś namiary lub może coś polecić, będę bardzo wdzięczny.
Cześć wszystkim! Nazywam się Mateusz i bardzo się cieszę, że mogę dołączyć do Waszego forum. Zajmuję się marketingiem dla studia detailingowego Detailing Crafts z Poznania. Na co dzień pracuję nad tym, by pokazać światu pasję i profesjonalizm naszego zespołu w dbaniu o samochody naszych klientów. Mam nadzieję, że będę mógł podzielić się swoimi doświadczeniami i jednocześnie nauczyć się czegoś nowego od Was. Jestem otwarty na ciekawe dyskusje i wymianę wiedzy! Pozdrawiam serdecznie, Mateusz
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Skoda Superb Combi - czwarta generacja modelu Czwarta generacja modelu Superb Combi kontynuuje swoją triumfalną ścieżkę z jeszcze bardziej dopracowanym projektem, obszerną i niezwykle wygodną przestrzenią oraz innowacyjnymi rozwiązaniami technologicznymi. Nowy model ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.