10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
Dlaczego kierowcy ignorują znaki drogowe? Według informacji płynących z Komendy Głównej Policji najczęściej wystawiane mandaty dotyczą przekraczania dozwolonej prędkości oraz za wykroczenie względem pieszych. Najnowsze badania pokazały, że prowadzący pojazdy ...
Witam. Jestem tomek i mam 16 lat. Oprócz motoryzacji interesuję się informatyką i jumpstylem. Tyle o mnie. Moi rodzice mają Opla astrę II 1,4 16V 90 KM rok 2004. Mam nadzieję, że miło spędzę tu czas. Sorka za błędy, ale mam problem z ortografią.
Witam wszystkich motomaniaków , właśnie minął tydzień od mojego zalogowania na tym forum i już mi sie podoba , jest tu wiele ciekawych porad i miła atmosfera. Oby tak dalej
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.