Witam wszystkich serdecznie! Cieszę się że mogę uczestniczyć w tym forum , myślę że w wielu sprawach będę mógł liczyć na waszą pomoc tak jak wy na moją.
Lexus IS w kolorze wojownika - debiutuje specjalna wersja sedana Lexus chętnie tworzy specjalne wersje swoich samochodów. Tym razem projektanci zabrali się za model IS i jak zwykle zainspirowali się japońską kulturą. Lexus IS I Blue ze specjalnymi wstawkami w wyjątkowym kolorze ...
Witam, mam od niedawna prawo jazdy. Szukam pomocy wśród Was jakie kupić auto do jazdy po mieście. Cała w Was nadzieja Świetne forum i cieszę się że Was znalazłam
Mam na imię Michał, wszedłem dzisiaj pierwszy raz na to forum. Mam nadzieję, na uzyskanie odpowiedzi na nurtujące mnie pytania oraz też chętnie służę pomocą.
Witam wszystkich a szczególnie tych z wiedzą większą od mojej. Mam opla corsę 1.2 z 2006 r. Do tej pory jazda bez zarzutu 2 tyg. temu pojawiła mi sie na wyświetlaczu litera F i nie mogłam odpalić silnika. Nie mam pojęcia co z tym zrobić. Auto jest totalnie zablokowane
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.