Skoda Octavia z nowoczesnym i oszczędnym silnikiem 1.5 TSI Do gamy silnikowej modelu OCTAVIA dołączyła nowoczesna jednostka 1.5 TSI o mocy 150 KM. Nowy silnik dzięki nowoczesnym rozwiązaniom daje kierowcom korzyść niższego zużycia paliwa i niższych kosztów eksploatacji. Cały ...
BMW ActiveE (od r. 2010) - samochód elektryczny Na początku 2010 r., zaledwie rok po debiucie MINI E, BMW Group poczyniła kolejny wielki krok w kierunku opracowania pojazdów produkcyjnych o zerowym poziomie emisji spalin w postaci światowej premiery BMW Concept ...
Witam jestem nowy na forum, chcialem sie przywitac ze wszystkimi uzytkownikami i w miare mozliwosci sluzyc swoimi wiadomosciami i doswiadczeniem.
Pozdrawiam BiMark
Witam wszystkich. Poszukuje informacji na temat swojego autka, dlatego się tu pojawiłem. Mam nadzieję, że znajdę tu, czego szukam. A przy okazji pogratulować portalu. Jeszcze nie do końca się tu orientuję, ale widzę, że chyba nie będę żałował wyboru
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.