To i ja mówię dzień dobry Jestem Asia, niedawno stałam się posiadaczką swojej pierwszej "fury" Zarejestrowałam się tutaj, żeby wymieniać się doświadczeniami i czerpać wiedzę o motoryzacji
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów Jestem tu nowy, zapoznaj się dopiero z tematyką, wpisami, itd. Mam nadzieje, ze znajde tutaj odpowiedzi na wiele pytan. Sam troche majsterkuje przy aucie, staram sie duzo dowiedziec, itd
Przegląd samochodu przed zimą - co warto sprawdzić? Okres zimowy jest trudny i nasze samochody żeby były w pełni sprawne w tym czasie to powinniśmy dokładnie przejrzeć samochód i usunąć wszystkie te usterki, które mają bezpośredni wpływ na bezpieczeństwo jazdy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.