Witam jako nowy użytkownik forum chciałbym się przedstawić. Mam na imię Karol, mam 34 lata i mieszkam obecnie w Anglii a moje autko to Opel Signum 2.2 DTI 125km z 2004 roku.
Nowy Actros a’la Swanski - "Truck & Art" Nowy Actros jest znany nie tylko ze swoich osiągów i niskiego spalania, ale również z drapieżnego wyglądu i nowoczesnego designu. Paweł "Swanski" Kozłowski postanowił dodatkowo podkreślić te cechy pojazdu, ozdabiając ...
Serdecznie witam wszystkich naszych nowych forumowiczów. Od tej pory to forum jest tak samo wasze jak i nasze Mam nadzieję, że pomocy w naprawach będziecie potrzebowali jak najmniej, ale za to że będziecie mogli pomóc innym.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.