Toyota 86 GR Sport - kolejny model coupe Nowa seria usportowionych modeli Toyoty firmowanych przez Gazoo Racing wzbogaciła się o kolejny model – coupe GT86 w wersji GR Sport. We wrześniu 2017 roku Toyota zaprezentowała nową serię GR, opracowaną na japoński ...
Porządne opony to klucz do bezpiecznych wyjazdów W okresie świąteczno-noworocznym i ferii zimowych, gdy setki tysięcy z nas wyrusza na zasłużony wypoczynek, należy pamiętać o kluczowych kwestiach związanych z bezpieczeństwem na drodze. Według badań aż 70% Polaków ...
Witam i pozdrawiam wszystkich. Jestem tu nowy mam od miesiąca VW Fox 1.4 benzyna 2005r. Mam nadzieję że w kwiestiach tego auta czegoś się dowiem i nauczę od innych użytkowników.
Witam Wszystkich Użytkowników na forum. Bardzo się ciesze,że mogę do Was dołączyć i mam nadzieję,że miło oraz aktywnie spędzę tutaj czas,pomagając w wielu kwestiach związanych z motoryzacją.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.