witam, chciałbym się was poradzić o zakup jonizatora do samochodu, chodzi mi o mały praktyczny podłączany w wejście zapalniczki, np coś takiego:
[link do oferty na Allegro wygasł]
czy może coś innego, lub przede wszystkim czy to cokolwiek da..
dzięki za odp.
Ozon czyli inaczej tritlen, jako odmiana alotropowa tlenu jest jednym z najbardziej dezynfekcyjnych gazów ,najwyższe dopuszczalne stężenie nieszkodliwe dla organizmu to O.1mg/m sześc.Działanie bakteriobójcze Ozonu jest kilkadziesiąt razy skuteczniejsze i kilka tysięcy razy szybsze jak działanie chloru.Wniosek?!To urządzonko będzie tłukło bakterie w twoim samochodzie tak samiutko jak Pudzian tłukł Najmana z tą różnicą ,że bakteria żadna już twego auta nie opuści,żywa Jeśli jesteś alergikiem itd.to to urządzenie ci się przyda,zlikwiduje też obecność przykrych zapachów w aucie.
nie psychologiczny efekt tylko Fizyka i Chemia Jonizator generuje ładunki ujemne, one łączą się z cząstkami w powietrzu i jako cięższe opadają. Alergik i nieAlergik oddycha czystym powietrzem a nie kurzem i zarodkami pleśni i grzybów, które fruwają w wilgotnym samochodzie z klimą. Ozon - O3 jak pisał poprzednik, nawala (jak Pudzian ) bakterie i grzyby. Żadna żywa nie zostaje, bo ozon jest bardzo silnym środkiem dezynfekującym. Ja spotkałam się z urządzeniami do samochodu
Ozonator powietrza SY-88
Jonizator ozonator powietrza ZS-61
Ale do gruntownego ozonowania i czyszczenia poleciłabym urządzenie, które używam ozonator GL 3189A.
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Kalkulator - prawo jazdy kat. "B" + przyczepa Jak ciężką mogę ciagnąć przyczepę mając prawo jazdy kategorii"B"? Czy mogę jechać z przyczepą kempingową? Czy przyczepa musi posiadać hamulec najazdowy? Jak policzyć czy jazda z przyczepą jest zgodna z prawem?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.