JVC KD-X40E pytanie

27 Cze 2012, 11:43

Witam,
Przymierzam się do zmiany radia w mojej mazdzie z LG (jakiegoś tam) na JVC KD-X40E (

[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

) . Chciałbym was spytać ( bo może ktoś ma ten model albo po prostu zna odpowiedź) ponieważ w danych jest napisane że przez złącze USB można obsługiwać IPod'a/IPhone'a :idea: to nasuwa mi się takie pytanie czy to będzie działało z moim smartphonem ( motorola defy android 2.1) :?: POZDRAWIAM
wojtas91
Obserwowany

Prawo jazdy: 08 05 2009
Auto: mazda 626 GW 1.8

01 Sie 2012, 09:36

przepraszam ze pisze w tym temacie ale nie potrafie stworzyć odzielnego tematu. a chcialem sie dowiedziec co do JVC kw-nt1. mam taki sprzet w aucie zaktualizowalem oprogramowanie z 1.0 do 1.1 i jak sie okazalo nie potrzebnie i teraz tu moje pytanie jak cofnac oprogramowanie do 1.0. prosze o pomoc. jesli ktos wie niech napisze na gg 6902158
maniexs
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 2001
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Rajd Finlandii 2017 wygrywa młody fiński kierowca
    Tegoroczny Rajd Finlandii wygrał niespodziewanie młody fiński kierowca Esapekka Lappi, zdobywając najwyższe miejsce na podium dla zespołu Toyota GAZOO Racing. To jednak nie przypadek – mimo zaledwie 26 lat, młody Fin ...