JVC KW-AV60BT gdzie jest USB???

23 Paź 2017, 11:18

Panowie i Panie.

Mam odtwarzacz JVC KW-AV60BT. Chciałbym go zaktualizować. Pobrałem aktualizację ze strony producenta, którą trzeba wrzucić na pendrive i wpiąć w wejście USB w odtwarzaczu (zgodnie z procedurą również ze strony producenta.

Problem w tym, że... nie mogę znaleźć tego wejścia. Instrukcja odtwarzacza pokazuje, że jest jakiś kabel wystający z boku albo z tyłu.
JVC KW-AV60BT gdzie jest USB???

Przeszukałem uważnie cały bok odtwarzacza, cały tył, również pod zdejmowanym panelem i nie mogę nigdzie znaleźć tego wyjścia.

Czy ktokolwiek ma ten odtwarzacz lub podobny i ma jakiś pomysł gdzie znajdę to wejście?
oliie
Obserwowany

Zdjęcia: 1
Auto: Subaru Impreza WRX GD

23 Paź 2017, 14:17

Jesteś pewny że masz dokładnie taki sam model? Możesz wrzucić zdjęcia swojego radioodtwarzacza?

Może być tak że potrzebujesz takiego kabla USB Video Cable for iPod/iPhone. Załączam obrazek.

[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Tu jeszcze znalazłem ten model tylko bez oznaczenia BT i z tyłu wychodzi taki kabel.

[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

23 Paź 2017, 21:05

Dziwne, z tyłu mojego odtwarzacza (na 100% KW-AV60BT) nie ma tego kabla.

A jeśli chodzi o ten od iphone to wygląda to na przejściówkę USB-Firewire, więc to niewiele da, tym bardziej, że nie mam tego żeńskiego USB
oliie
Obserwowany

Zdjęcia: 1
Auto: Subaru Impreza WRX GD

24 Paź 2017, 14:36

oliie napisał(a):z tyłu mojego odtwarzacza (na 100% KW-AV60BT) nie ma tego kabla
A może model z bluetooth nie ma kabla z USB? Myślałeś nad tym...
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Maserati GranTurismo - opinia i wrażenia z jazdy
    Miałem okazję trochę pojeździć i jako że nie ma opini na temat tego auta więc się podziele wrażeniami. Maserati GranTurismo Silnik 4.2 V8 405 KM Skrzynia aut. 6 Biegowy Rok prod. 2010 Całokształt Uważam że to bardzo fajne ...
    Model LC 500 pokazuje przyszłość Lexusa
    LC 500 pokazuje przyszłość Lexusa. Wskazuje, w jakim kierunku będzie się rozwijał design, osiągi i własności jezdne naszych samochodów – mówi w wywiadzie dla portalu lexusenthusiast.com wiceprezes Lexus ...