Kabel Opel Zafira B 2010r - Jaki kabel diagnostyczny polecanie?

15 Sie 2018, 10:45

Witam,

jestem w trakcie poszukiwania kabla diagnostycznego z oprogramowaniem do Opla Zafira B 2010r.
Nie potrzebuję jakiegoś super drogiego kabla tak do 80zł z oprogramowaniem najlepiej w języgu polskim.
Chcę tylko usunąć podstawowe błędy jak i dowiedzieć się co dzieje się w aucie.

Czytałem coś o kablu op com z ali express tylko czy to się sprawdza?
Co polecacie najbardziej.
Dodam ,że mam kabel do volkswagena vag4.9 i on spełniał moje oczekiwania w Golfie więc mniej więcej podobnego rozwiązania szukam w Zafirze.
TheForce
Obserwowany

17 Sie 2018, 09:33

TheForce napisał(a):Czytałem coś o kablu op com z ali express tylko czy to się sprawdza?
Będziesz miał lewe oprogramowanie które zazwyczaj nie ma wszystkich funkcji i nie zawsze działa poprawnie powodując problemy z połączeniem i inne takie przypadłości.
TheForce napisał(a):Nie potrzebuję jakiegoś super drogiego kabla tak do 80zł z oprogramowaniem najlepiej w języgu polskim.
To kup sobie ELMa 327 plus SDPROG tym też wszystko sprawdzisz to co chcesz i opisałeś wyżej ale za 80zł będzie ciężko kupić taki zestaw.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Skoda Roomster Fresh - seria limitowana
    Dzięki nowej wersji, Skoda Roomster stała się jeszcze bardziej atrakcyjna dla rodzin czy osób poszukujących funkcjonalnego i pakownego auta. Skoda Roomster ze względu na swoje rozmiary i funkcjonalność jest z natury ...