Witam. Mam pytanko co to może być. Podłaczyłem wzmacniacz Magnat do mojej instalacji audio, do tej pory grało wszystko ładnie. A teraz mam taki problem, że nie chce odpalać wzmacniacz, jak zmostkuję +12V z kabla od akumulatora do Remote to działa, a normalnie nie.
Jak nic się nie rozłączyło, to może to być albo przepalony kabel, albo nadpalone styki. Wzmacniacz nie może pobrać potrzebnego prądu i dlatego nie odpala.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Przelicznik jednostek ciśnienia - psi ile to bar? Psi to jednostka używana do pomiaru ciśnienia, zwłaszcza w kontekście nauk fizycznych i inżynieryjnych. Jest to skrót od pascal (Pa), który jest miarą jednostkową dla układu SI (Międzynarodowego Systemu Jednostek) ...
Cyfrowe lusterko wsteczne - Lexus LS Piąta generacja Lexusa LS wyposażona jest w wiele elektronicznych udogodnień, takich jak pakiet bezpieczeństwa czynnego z funkcjami automatycznego prowadzenia czy 24-calowy, kolorowy wyświetlacz HUD. Łatwą do przeoczenia, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.