zastanawia mnie jakie byście polecili. co sadzicie o BMW 3, Sabie 9-3, Audi A3. a moze jakieś inne propozycje. powiecmy ze intersują mnie samochody nowe. i cena nie gra roli
hmmm jak cena nie gra roli i chcesz nowe to wal do salonow i idz na jazde testowa. Pojezdzisz i bedziesz wiedzial co i jak. Nowy to nowy gwarancja itp itd. Ja bym wybral jakies ferrari za 1,5 mln zl jak cena nie gra roli
Jakie są korzyści z jazdy hybrydą? Coraz większa liczba kierowców przekonuje się o zaletach napędu hybrydowego. Korzyści finansowe wynikające z niewielkiego spalania to dopiero początek. Coraz większe zainteresowanie społeczeństwa jakością powietrza ...
a jak z miejscem z tyłu ?? ja mam 185 cm wzrostu, i czy będzie dość miejsca na nogi ?? a co by byłlo gdyby siadł koles co ma 190 cm?? to sie tyczy BMW 3, bo jeśli dobrze wiem to w 6 jest dość spora miejsca z tyłu.
oj może być problem, ja mam 188cm i się w Oplu tigrze z tyłu nie mieściłem, to nie cabrio;p ale też małe auto, jeśli są z tyłu miejsca to tylko chyba awaryjne;p
Puchacz jeżeli kupujesz auto to chyba nie po to żeby siedzieć na tylnej kanapie (bo jeżeli tak to polecam rolls roysa )
a z drógiej strony w kabrioletach(nie we wszystkich ale w większości) z tyłu zmieści się tylko jakiś pies albo dzieci
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.