KACZKA NA AUTOMACIE

04 Sty 2011, 15:38

WITAM WSZYSTKICH PO RAZ PIERWSZY...MAM STARA 88' KACZKĘ(MERCEDES) SILNIK 2,3D JAK W SPRINTERZE PONOĆ...SILNIK I ZAWIESZENIA SĄ JAK NOWE ZAWSZE DBANE ZA TO BUDA SIĘ POSYPAŁA CO NIECO... ZAMIERZAM ODRESTAUROWAĆ KACZORA BO SŁUŻYŁ DOBRZE A SZKODA Z NIEGO ROBIĆ KURNIK...DOSTANIE NOWE BLACHY I LAKIER I...MOJE PYTANIE: JAKI AUTOMAT TZN, Z W124 LUB BECZKI CZY CZEGOKOLWIEK MÓGŁBYM ZAADOPTOWAĆ DO MOJEJ KACZKI I Z CZYM I W JAKI SPOSÓB ŻEBY W MIARĘ NORMALNIE JEŹDZIŁA...WSZYSTKIE AUTA MAM W AUTOMACIE I MOŻE TO MOJA FANABERIA ALE BARDZO CHCE, ŻEBY KACZOR MIAŁ AUTOMAT RÓWNIEŻ I BĘDZIE WTEDY CZĘŚCIEJ UŻYWANY...POZDRAWIAM I BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDŹ

[ Dodano: 7 Styczeń 2011, 02:30 ]
dzięki za lawinę odpowiedzi ide na forum o sankach tam dowiem sie tyle samo lub więcej...pozdrawiam
niedobry
Nowicjusz

Miejscowość: trójmiasto

14 Lut 2011, 12:28

Witam, posiadam MERCEDES 308 2.3 automat 94 r. Mam problem taki iż skrzynia coś się pierdzieli. Odpalalem samochód z P bez problemu na 4 wchodziło i można było jechać. Ale potem lampki gasły a biegi już się nie właczały a samochód jechał do przodu ( zostawał na tym biegu z początku odpalenia . Pomagało wciśniecie tego przycisku po pedałem gazu i skrzynia jakos łapią). Potem padło już wszystko i na nic nie reagowały przyciski. Teraz mam prowizorkę zrobioną ,,wajche,, . Samochód rusza jak ślimak a piegi właczają się po kolei czyli przy predkosci 40 wchodzi juz 4 bieg. MOŻE KTOŚ POSIADA CZEŚCI OD TEJ SKRZYNI np. KICK-DOWN, STEROWNIKI LUB COŚ INNEGO .Proszę o pomoc kacpus12(malpa)op.pl. WOJTEK

http://obrazki.elektroda.pl/8704419200_1297679293.jpg
http://obrazki.elektroda.pl/4737817200_1297679390.jpg
duszekasper22
Nowicjusz

Miejscowość: SEROCK
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi RS 6 Avant - 700 Nm momentu obrotowego i 560 KM mocy
    W polskich salonach Audi można już zamawiać najnowszy, sportowy model z Ingolstadt – RS 6 Avant . Ten wyjątkowy samochód to połączenie 412 kW (560 KM) mocy i 700 Nm momentu obrotowego , z ogromnymi walorami użytkowymi ...