6 miesięcy temu udało mi się kupić Kaczuszkę, po miesiącu okazało się, że trzeba wymienić dwie sprężyny, ale ja kupiłam cztery, pomyślałam sobie, że można kupić sportowe (nie znam się za bardzo) ale gołym okiem widać, że dodało to lekkiej gleby dla mojej Kaczulity:) Na zimę jak uzbieram troszkę kaski to pomyślę o jakimś kole. I teraz jest prośba do was. Jak już pisałam jestem w tym zielona jakie polecacie koła? Nie za drogie:D bo jak wiadomo kasy nie ma:( U mnie Kaczka cały czas się błyszczy, ludzie oglądają się na mieście.
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Nowe Alpine będzie miało płaską podłogę i tylny dyfuzor Właściciwości aerodynamiczne są kluczem do osiągów i wydajności nowego Alpine. Połączenie płaskiej podłogi – rozwiązania zapożyczonego ze świata bolidów i wyścigów samochodowych – z tylnym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.