Kamera cofania z monitorem i czujnikami parkowania?

02 Maj 2023, 20:34

Cześć, ostatnio zakupiłem swój pierwszy samochód - subaru outback z 2008 i chcę zamontować w nim kamera cofania z monitorem i czujnikami parkowania. Możecie polecić mi jakiś zestaw? Pozdrawiam
polyken
Obserwowany

04 Maj 2023, 10:10

Wyświetlacz chcesz mieć osobno czy np. taki w lusterku? Masz jakiś budżet przewidziany na zakup tego sprzętu?
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

04 Maj 2023, 15:42

Znając swój budżet, wystarczy że wejdziesz np. na allegro czy na ceneo i będziesz tam miał całe mnóstwo różnych rejestratorów i czujników cofania. Najbardziej popularnym rozwiązaniem jest lusterko z rejestratorem, bo można do niego podłączyć kamerki cofania zarówno z przodu jak i z tyłu a do tego są też czujniki. Problem jest dopiero wtedy jak ma się w aucie lusterko wsteczne fotochromatyczne :)
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    FIAT 500 L - auto zbudowane z myślą o rodzinie
    FIAT 500 L - stylistycznie włoska nowość nawiązuje do miejskiej, kultowej 500-setki, jest autem zbudowanym z myślą o rodzinie. Będzie go można podziwiać podczas targów MOTOR SHOW 2013 w Poznaniu. Większością wymiarów ...