Kamerka Advanced Car Eye - wymina na 70 mai

16 Sie 2021, 18:49

Padła mi kamerka od BMW i chciałbym zainstalować coś tymczasowego w stylu 70 mai. Czy jest szansa użyć istniejącego przewodu zasilającego (tryb parkingowy) z niededykowaną do niego kamerką?
apd021
Obserwowany

18 Sie 2021, 12:50

apd021 napisał(a):Padła mi kamerka od BMW
Co to za kamerka i jakie maiła zasilanie?

apd021 napisał(a):chciałbym zainstalować coś tymczasowego w stylu 70 mai. Czy jest szansa użyć istniejącego przewodu zasilającego (tryb parkingowy) z niededykowaną do niego kamerką?
Nie wiem jakie masz wejście na końcu tego przewodu zasilającego micro-usb? ładowarka jest automatyczna z ochroną akumulatora?

Napisz coś więcej będzie łatwiej pomóc.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

18 Sie 2021, 19:08

Kamerka to Advanced Car Eye 1.0 z BMW; koncowka na kablu zasiljacym - dc
apd021
Obserwowany

19 Sie 2021, 11:30

apd021 napisał(a):koncowka na kablu zasiljacym - dc
No to jak chcesz na szybko zasilić inną kamerkę to potrzebna będzie przejściówka np. z DC na microUSB ([link do oferty na Allegro wygasł]) w zależności od wejście w zastępczej kamerce.

Jeżeli na kablu jest cały czas zasilanie to tryb parkingowy w innej podłączonej kamerce powinien też bez problemu działać.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus LS - limuzyna dla Prezesa
    Limuzyny pełnią nie tylko funkcję reprezentatywną. Z jednej strony są to samochody naszpikowane najnowszą technologią i rozwiązaniami inżynieryjnymi, z drugiej – najlepsze modele oferują coś więcej, niż tylko technikę. ...