Witam. Czy ktoś ma doświadczenia w używaniu samochodowych kamerek poza samochodem ? Konkretnie interesuje mnie możliwość wykorzystania takiej kamerki w pomieszczeniu. Wymagany jest dosyć szeroki kąt (ale nie żadne rybie oko) ze względu na niewielką odległość od filmowanego obiektu, i względnie dobra jakość przy niekoniecznie idealnych warunkach oświetleniowych.
Konkretnie chodzi mi o rejestrowanie efektów pracy przy małych projektach elektroniczno / mechanicznych. Nie spodziewam się niesamowitej jakości ale też nie satysfakcjonuje mnie jakoś typu "nagrywane kalkulatorem" ani tym bardziej "nagrywane lodówką".
Czemu akurat kamera samochodowa ? Bo są stosunkowo tanie i raczej dostępne, mają zwykle szeroki kąt (chociaż czasami chyba za szeroki).
Spokojnie, dobry pomysł w/g mnie.. Już za 2 stówki kupisz dobrej jakości kamerkę.. Jeszcze aku albo przejściówkę z 230 na zapalniczkę sam. I gotowe.. Na karcie 32 GB nagrasz 9 h materiału.. Może to cię zaintersuje - G1WH ..
Ja u siebie mam kamerę sportową Xblitz Extreme, na co dzień jest do samochodu, a od czasu do czasu na rower czy wakacje. Co prawda nie próbowałem nagrywać pomieszczeń, ale jak zastosujesz przejściówkę jak pisał silvo44 powinno dać radę, bo na baterii więcej jak 2 godziny nie pojedzie. Dodatkowo masz wifi i Jak ustawisz mniejsze parametry nagrywania i wyłączysz zapętlanie to parę godzin się zmieści,
kamerka sportowa z funkcją rejestratora samochodowego jak pisał Funriel jak najbardziej się sprawdzi. Sam rozważałem takie kupno. Mam już GoPro 3+ ale druga kamerka sportowa z taką funkcją też by się przydała od czasu do czasu.
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Kultura jazdy w korkach - czy też tak jeździcie? Mamy miesiące w których na drogach jest ciaśniej niż zwykle. Wtedy częściej niż zazwyczaj możemy spotkać się z zatorami na drodze. W takiej sytuacji częściej też możemy zostać mimowolnymi świadkami lub nawet ofiarami ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.