Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Światowa premiera Golfa GTD GTD jest od 31 lat "dalekobieżnym ekspresem" w ofercie Golfów – w wyjątkowy sposób łączy przyjemność jazdy i osiągi samochodu sportowego ze spalaniem typowym dla małych samochodów. Teraz, na bazie ...
No mało. Ja lubie merce ale AMG to jakoś tak bezpłciowo. Juz bardziej Brabus lub jak tam było wcześniej Maestro czy jakoś tak. Ja także walę w kimę. Do usłyszenia jutro. Może się doczekamy pozdrawiam wszystkich!!
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH
Koledzy jako taka zmiana planów. Widziałem na opisie gg, że nasz kolego NORPAW kończy ze swoim ukochanym forum. Wydaje mi się, że chodzi o nasze forum. Czekam na odpowiedź i dam znać
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH
Co do nazwy, to mi się nabardziej podoba "młodzi gniewni" albo "młode wilki". Myślę, że któraś z tych nazw najlepiej by do Was pasowała, bo jesteście młodzi, a jednocześnie chcecie coś w życiu osiągnąć (przynajmniej mi się tak te nazwy kojarzą).
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.