Karta kredytowa w mBanku przez internet

Jak często korzystasz z kart kredytowych?

Ankieta zakończyła się 05 Lip 2009, 15:45

Regularnie
1
100%
Raz w miesiącu
0
Brak głosów
Raz w tygodniu
0
Brak głosów
Razem głosów : 1

05 Cze 2009, 15:45

mBank oferuje przyzwoite warunki otrzymania Karty Kredytowej. Okres bezodsetkowy do 54 dni, wysoki limit kredytowy (do 200000 zł) i wiele innych. Wniosek o otrzymanie karty można wypełnić już przez internet.
Ostatnio edytowany przez patrycjawole1, 05 Cze 2009, 23:50, edytowano w sumie 1 raz
patrycjawole1
Nowicjusz

Miejscowość: wt

06 Cze 2009, 15:22

A ten limit to przy jakich zarobkach?
Nie będę wchodził w żadne linki, odpowiedz na pytanie, skoro już tu napisałaś.
A czemu limit bezodsetkowy jest do 54 dni? Czy może być krótszy i od czego to zależy?
Jakie są opłaty/prowizje/kary za przekroczenie takiego terminu?
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

07 Cze 2009, 18:08

no jo... ostatnio czytałem że w bankach mają masakre, bo klientów nie ma a limity trzeba wyrobić ;) toteż szukają nawet tu klientów..
eaxene
Aktywny

Miejscowość: Toruń

07 Cze 2009, 18:35

Dokładnie - wiele banków wręcz bezczelnie się reklamuje i szuka tylko okazji żeby komuś coś wcisnąć - kartę, lokatę, kredyt itp. Jak dla mnie to żałosne.
wolfenstein
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wrocław
Prawo jazdy: 01 01 2001

19 Lip 2009, 12:04

reklama to czy nie - ja mam konto w mBanku i bardzo sobie chwale, maja niemal zerowe oplaty za prowadzenie i korzystanie z rachunku. Pojawila sie teraz co prawda konkurencyjna Nordica, ale ja już wtedy od roku miałam konto w mBanku;) polecam szczegolnie tym, ktorzy chca korzystac z gotowki zagranica - pobieraja jakieś grosze od przetransferowania, w przeciwienstwie do naszych rodzimych, duzych bankow, ktore biora procent od kwoty przelewu:/
For-Sys
Nowicjusz

Miejscowość: krakow/lzn
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mitsubishi e-Evolution Concept
    MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT jest jeżdżącym prototypem, który odzwierciedla strategiczne kierunki, w których w przyszłości będzie się rozwijać marka Mitsubishi Motors. Łączy atuty samochodów typu SUV, ...