Hej!
Witam wszystkich gorąco, to mój pierwszy post na tym forum I od razu wale prosto z mostu : Przeglądałem forum oraz kąciki i zauważyłem ,że ten konkretny nawiązuje do rysunków również , a ja tym sie zajmuję! Rysuję tzw. Cartoon cars po naszemu karykatury samochodów. Jest to styl znany w wielu krajach, głównie Anglii i USA - stamtąd przeważnie pochodzą przodowi rysownicy tego stylu Ja postanowiłem to wprowadzić i do nas Pochwalę się swoimi pracami, a może i któryś z Was się skusi by mieć swoją taką lub dać komuś na prezent ! (w 100% były trafione! hehe ) . Dla zainteresowanych odsyłam na moją stronę gdzie znajduje się więcej karykaturek oraz cennik Aha no i celowo na stronie są mniejsze ze względu na amatorów cudzej własności (każdy rysunek ma moje prawa autorskie )
Skomentujcie czy Wam się podoba ! Dla mnie to bardzo ważne !
Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
Praktyczny mały samochód hybrydowy Samochody z alternatywnymi napędami od lat systematycznie zyskują na popularności, a prym w tym segmencie wiodą tańsze i bardziej praktyczne od samochodów elektrycznych modele z napędem hybrydowym. Ile kosztuje ekologia? ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.