Mam 19 lat, prawo jazdy kat B od roku i chcę sobie teraz zrobić na C lecz się boje że mam za mało wprawy w jeździe osobowym i po prostu nie dam rady zdać. Co o tym sądzicie??
Niema co się bać masz chęć to robisz nie jest trudno jako z jazdą gabaryt ciężarówki poznasz już na 3 godzinie jazdy a reszta to tylko formalność i oczywiście Egzamin Państwowy.
"Nie Masz Do Stracenia Nic W Oku Błysk Do Pełna Tankuj Cisza Asfaltu 365 Dni, Nocy..."
radekboguslaw napisał(a):rub i to szybko bo po 10 wrzesnia to prawko zbytnio ci sie nie przyda bo kurs na przewóz zeczy bedzie bardzo drogi i czso chłonny
Nie masz się czego obawiac, napewno zdasz i napewno udą ci sie za pierwszym podejściem . ;D
Powodzenia . !
I love my little gray coupé
for a long time I collecting the cash for it
and MANAGED TO . !
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
BMW 520d EfficientDynamics Edition BluePerformance Przyjazny dla środowiska, zrównoważony ekologicznie, nowatorski – oto atrybuty, jakimi musi wyróżniać się zwycięzca w tej kategorii. Najlepsze pod tym względem okazało się BMW 520d EfficientDynamics Edition ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.