Katalog Aut dla Forum Samochodowego- Zapowiedź

02 Wrz 2013, 18:41

Witajcie ! Jakiś czas temu wpadłem na pomysł stworzenia własnego katalogu motoryzacyjnego, dedykowanego dla tego forum :P Aktualnie projekt jest ukończony w 3/4, dlatego postanowiłem oficjalnie oznajmić o swoim pomyśle. Mój katalog ma być inny niż pozostałe i opisuje rzadko spotykane na rynku modele, o których trudniej zdobyć informacje (także dlatego, iż wiele tematów w tym dziale nazywa się "oryginalne/ nietuzinkowe auto do xxx zł"). Samochody są posegregowane alfabetycznie i ułożone w klasach:
- Auta Miejskie
- Auta Kompaktowe
- Klasa Średnia
- Klasa Wyższa/ Luksusowe
- Terenowe i Crossovery
- Vany i MPV
- Auta Sportowe
Oto przykładowa próbka:

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Jestem otwarty na wszelakie sugestie :yes:
Co do terminu udostępnienia pełnej wersji, sądzę, że będzie gotowa mniej więcej w październiku, a ilość opisanych modeli będzie oscylować wokół 250.
Geniodekt
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 299
Przebieg/rok: 23tys. km
Auto: Impreza/Volvo S80
Silnik: 2.0 160/2.9 202
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2006

17 Lis 2013, 18:50

Witam ! Chciałbym zakomunikować, że projekt nie został zapomniany. Przeciwnie: ostateczna wersja katalogu jest już skończona. Mam nadzieję, że już w najbliższym czasie będę mógł udostępnić publikację na forum, w jak najwygodniejszej dla czytelnika wersji :ok:
Geniodekt
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 299
Przebieg/rok: 23tys. km
Auto: Impreza/Volvo S80
Silnik: 2.0 160/2.9 202
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2006
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ferrari LaFerrari hybrid - 2,7 sek., 950 KM
    W chwili wprowadzenia na rynek w 2013 roku model ten był nie lada sensacją. Była to bowiem zarówno pierwsza hybryda w historii legendarnej, włoskiej marki, jak również najszybszy model w jej dziejach. Zaplanowano ...