Kempingi w okolicy Zadaru

24 Wrz 2019, 09:10

Witam,
Czy ktoś kto był może polecić jakiś kemping koło Zadaru?
tadi87
Nowicjusz

24 Wrz 2019, 09:30

W tym roku moi znajomi byli na kempingu na Chorwacji i z tego co opowiadali sami chcieli sprawdzić jak to dokładnie jest więc zaczęli od kempingu Falkensteiner który jest jeszcze przed Zadarem ale nie za bardzo im przypadł do gustu więc pojechali dalej wzdłuż linii wodnej sprawdzali po kolei dostępne kempingi aż dotarli do kempingu Matea. Tam z tego co opowiadali było najlepiej. Bezpośredni dostęp do morza, czysto i na placu drzewa więc kamper lub przyczepa były częściowo osłonięte przed słońcem.

Tyle wiem z opowieści :) Ja byłem na wyspie Brać w hotelu. Spokój i nie ma tylu turystów co na stałym lądzie no ale tu masz prom i dodatkowe koszty.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

25 Paź 2019, 16:33

No właśnie w jakim okresie byli Twoi znajomi na tym kempingu? Bo zastanawiam się jak tam wygląda poza sezonem, czy też bardzo tłoczno?
tadi87
Nowicjusz

28 Paź 2019, 14:04

tadi87 napisał(a):No właśnie w jakim okresie byli Twoi znajomi na tym kempingu?
Byli na początku lipca.
tadi87 napisał(a):Bo zastanawiam się jak tam wygląda poza sezonem, czy też bardzo tłoczno?
Poza sezonem na pewno nie będzie problemu z miejscem, przynajmniej mi się tak wydaje. Ja była na Chorwacji kilak lat temu we wrześniu i było fajnie bo trochę mniej turystów i korków po drodze nie było jak jechaliśmy :naughty:
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...