Kenwood DDX 6027 podłączanie nośnika zew.

07 Gru 2014, 13:09

Witam wszystkich , jestem szczęśliwym posiadaczem tego radyjka:
http://static.baza.farpost.ru/v/1346407780726_bulletin

moje pytanie brzmi czy istniała by możliwość podłączenia do niego pamięci zewnętrznej przez jakieś okablowanie np przez zmieniarkę ?
[link do eBay wygasł]

[link do oferty na Allegro wygasł]

a może:
[link do oferty na Allegro wygasł]
Tylko pytanie co dalej ?
Da się zrobić tak aby radyjko widziało filmy wideo z usb? Może jakiś interfejs , którego niestety nie mogę znaleźć .
Czy ktoś ma jakieś ciekawe rozwiązanie ? Szkoda mi wyrzucać takiego sprzętu :( a niestety z płytami jest już problem i staje się to po prostu niewygodne .
Dwa bardzo proszę o pomoc , ponieważ przeszukałem już wiele stron polskich i angielskich i nikt nie próbował poruszyć tego tematu a jestem pewien że jest to możliwe! :sly:
Pozdrawiam
radekbart
Obserwowany

Auto: Prelude

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Wodór - ekologiczne paliwo przyszłości
    W dobie zanieczyszczeń i coraz większych problemów ekologicznych naszej planety, podjęto decyzję o elektryfikacji pojazdów. Ten proces już się zaczął, ale ogromnych trudności przysparza konstruktorom znaczna ...