Kia K 2500 lub K 2700 ??

03 Maj 2011, 18:26

Witam wszystkich mam pytanie. Szukam auta w miarę młodego (2001-2004r.) z w miarę małym prawdziwym przebiegiem i upatrzyłem sobie KIA K 2500 lub K 2700, auto było by przerobione pod lawetę czyli zrzucona paka i założony najazd i auto by miało robić na siebie w postaci ,,Pomoc Drogowa" i tak minimum raz w miesiącu miało by te autko lecieć zagranice (jeden wypad ok.2000km). Auto oczywiście nie woziło by jakiś mały aut typu Seicento itp. tylko coś w stylu VW Passat lub jakieś Audi w combiku czy coś takiego więc auto wcale nie takie lekkie ;) No i teraz takie pytanie co sądzicie o tym aucie pod taki ,,biznes" czy auto by mi wytrwało czy po prostu te autko by nie dało rady auta przewozić i lepiej szukać jakiegoś innego ??

P.S
Autko by w tedy wyglądało coś takiego jak ten:

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Pozdrawiam ;)
D@M!AN
Nowicjusz

Miejscowość: ory

03 Maj 2011, 19:06

Zegary ma jak tico :grin:
Nie mam pojęcia jak się sprawuje Kia jako auto robocze.
Ale podobno rozwinięcie skrótu KIA brzmi Kup Inne Auto :grin:
Ja bym raczej szukał jakiegoś transita czy czegoś bardziej popularnego. Zawsze łatwiej o części.
Pozdrawiam!
zawsze spoko!
Don't worry, źryj chappi ;-)
Stiopa
Aktywny

Miejscowość: Poznań
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

SSC Tuatara - amerykański supercar
    SSC Tuatara to amerykański supercar produkowany przez SSC North America. Ten samochód jest uważany za jednego z najszybszych i najpotężniejszych na świecie. SSC Tuatara wyposażony jest w potężny silnik V8 o pojemności ...