Witam.chce kupić kia picanto na b1 czyli 550kg masy własnej musi mieć a normalnie na 852 chyba.mam parę pytań 1.jak się sprawuje silnik 1.1CRDI 75KM 2.kto ma może takie przerobione. 3.może ktoś wie co trzeba zrobić żeby ważyło te 550kg 4.wiem że można przerobić jakąś firma się tym zajmuje ale pytanie moje jakie koszty by były.jak coś jeszcze mi się przypomni to dodam do tematu.
[ Dodano: 7 Listopad 2010, 15:24 ] aha czy musi być 2 osobowe czy może być 4/5 osobowe.dodam że ta bogatsza wersję chce kupić z klima,abs,esp,poduchy,itp
A po co zakładasz takie głupie tematy Już tyle tych aut kupiłeś na to B1 że na palcach jednej ręki bym nie policzył , pewnie nigdy nie kupisz , jak chcesz posty nabijać to napisz porządny temat anie jakiś z d**Y wyciągnięty tylko po to żeby coś napisać
no tak jakoś wyszło że poprzednie tematy były ale jak coś miało wyjść z kupna to albo samochód nie ten albo coś wypadło.ten temat mogę zapewnia że chyba będzie ostatni
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
Citroen C5 III x7 opinie, problemy, usterki, wady, zalety Opinia na podstawie własnego auta i własnych doświadczeń z nim związanych Citroen C5 2016 wersja Exclusive sport w wersji nadwozia Tourer napędzany silnikiem 2.0 BlueHDI 180 KM i automatyczną skrzynią biegów o przebiegu ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.