mam problem, otoz niedawno kupilem nowa kia pro ceed a mam wzmacniacz, tube z poprzedniego auta i tu powstaje moje pytanie - jezeli je zamontuje to czy nie strace gwarancji na jakies podzespoly, radio w serwisie kia ??
to powinno być napisane w instrukcji samochodu, którą na pewno dostałeś. Jak znam życie, to żaden z producentów nie lubi majstrowania przy swoich autach w czasie gwarancji. Możesz stracić gwarancję na całe auto. Jeśli fabryczne radio ma taką możliwość, to jedyną opcją jest autoryzowany serwis, tylko oni mogą podłączyć dodatkowe głośniki.
Przeprojektowane i komfortowe wnętrze wysokiej jakości - Dacia Duster Optymalne ergonomicznie miejsce kierowcy które przy wsiadaniu do auta uwagę zwraca na całkowicie przeprojektowane miejsce kierowcy, zapewnia ono komfortowe użytkowanie auta na co dzień. Pierwsze wrażenie - Nowa, powiększona ...
Volkswagen Crafter "Van of the Year 2017" Nowy Crafter marki Volkswagen Samochody Użytkowe, produkowany wyłącznie w fabryce w Białężycach koło Wrześni, pod wieloma względami wyznacza standardy wśród aut dostawczych. Samochód ma bardzo bogate wyposażenie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.