O dziękuję.
słabe wyciszenie to jednak wada,mam ten problem w mojej Corsie. Liczyłam,że jednak następny samochód bedzie w tym wzgledzie lepszy.Ciekawe jak silnik Chryslera reaguje na gaz? Słyszałam,że nie powinno się montować gazu w Fordach.
Jeżeli masz możliwość zobaczenia tego PT - to zrób to - może akurat to jest to.
Silniki na gazie przy dzisiejszych instalacjach wymagają po prostu regularnej opieki, jednak przy małych przebiegach trzeba policzyć czy naprawdę go potrzebujemy (mało kto pamięta, że dla LPG wiele garaży przy centrach handlowych lub osiedlach jest zamkniętych).
Jeżeli już gaz, to kup najpierw benzynę czystą. Jak po miesiącu stwierdzisz, że w portfelu wir, to załóż gaz sama.
Nie mam możliwości jako takiej,ale zawsze mogę wybrac się do komisu i może tam sie uda
Analizuję Twoje słowa i zastanawiam się czy ja faktycznie potrzebuję gazu,jest to pewnie oszczędność ale z drugiej strony,raczej nie jeźdżę dużo bo mieszkam w centrum miasta i przemieszczanie się autem w korkach w ramach centrum zajmuje więcej czasu niż dojście
Lancera nie mam. Mam Pajero i wiem co to niezawodność Misia. Lancera (sedana) w tej generacji ma od 2003 roku mój kolega i pomimo ciężkiej nogi i przebiegu prawie 200tyś km w samochodzie nadal pracuje fabryczne sprzęgło i układ wydechowy. Wymieniono po 150 tys km amorki i wahacze przednie. Wymiana świec i rozrządu co 90 tyś km. I tyle. Dlatego to auto polecam każdemu, kto szuka "bezawaryjności" (tak na marginesie kombi jest bardziej przejrzyste niż sedan i to w każdym aucie). Poza tym szukasz auta dynamicznego, dlatego polecałem Ci wersję Sport.
nie wątpie ,że to świetny samochód ale ja nie chcę kombi,a hatchbacków w dopuszczalnej cenie nie widze.Niestety. Choć wersja sport brzmi dobrze.Choć może poczekam, a może sie trafi jakieś ogłoszenie? Nie kupuję już dziś...
Gdybyś miała większy budżet, to zamiast Lancera namawiałbym na Imprezę. Ale w tej cenie nie bardzo, a szkoda.
Subaru? No nie wiem,chyba nie moja półka,znany mi posiadacz subaru wielokrotnie zaznaczał,że ceny części są wysokie.Bardzo.Zresztą, i tak sprzedał tego subaru.
Nie zapominaj o Hondzie i jeżeli jednak powiększasz tą listę to sprawdź również Seaty - ale ostrożnie.
Seaty, nie jestem przekonana.W pracy dwie osoby mają seaty i wciąż jakieś awarie. Może to akurat taki pech,ale nie brzmi to zachęcająco.
Aż dziw ,ze nikt nie komentował Audi na przykład.
Na dziś dzisiejszy,z uwzględnieniem Waszych uwag :
1) Honda
2) Focus
3) PT Cruiser
4) Lancer (hatchback).